Find clairvoyante - clairvoyante

Gå til indhold

Hoved menu:

Find din clairvoyante rådgiver her

Eva Madsen

Alder: 51

Fagområde:

 • Clairvoyance sitting
 • Tlf. clairvoyance
 • Foto clairvoyance
 • Husrensning
 • Afdødekontakt
 • Healing m/clairvoyante råd
 • Clairvoyanceskole
 • Workshops
 • Udsteder gavekort
 • Virksomheds clairvoyance
 • Foredrag
 • Klarsyns aftener
 • Dyreclairvoyance
 • Clairvoyant coaching
 • Skype

Baggrund:

Hej velkommen :-)

Jeg har arbejdet som professionel clairvoyant siden 2008 / 2009. Ud over clairvoyance, tilbyder jeg også healing og psykoterapi. Tager ud og laver hus rensninger, afholder foredrag og kurser.

Mine psykiske evner er medfødte. I min barndom og opvækst har jeg altid haft meget stærke fornemmelser for andre mennesker. I mange mange år lå disse evner ” i dvale ” – men på baggrund af forskellige omstændigheder i mit liv, samt min personlige udviklingsproces fik jeg på ny “åbnet op” og genvakt evnerne, således jeg i dag kan bruge dem konstruktivt i mit professionelle arbejde.

I dag ser jeg mine psykiske evner som en unik gave, et værdifuldt redskab til at hjælpe andre med.
Gennem årenes løb har jeg trænet og videreudviklet mig selv, og min faglighed via forskellige kurser og uddannelsesforløb inden for det spirituelle område.

Den alternative og spirituelle verden har altid fascineret og interesseret mig rigtig meget. Jeg har gennem mange år været nysgerrig efter at finde ud af om "der fandtes mere mellem himmel og jord " ud over det vi kan se og forholde os til. Da jeg var yngre, var jeg hos en håndlæser der fortalte mig jeg ville komme til ar arbejde med naturen og det u målbare. Dette forstod jeg ikke ret meget af på daværende tidspunkt. Men her 35 år efter giver det da absolut stor mening for mig.

Jeg mange livserfaringer bag mig, hvor jeg på egen krop har mærket, og fået afprøvet mig selv i ” livets hårde skole ” og dets mange udfordringer, hvilket jeg i også i dag kan bruge konstruktivt på forskellig vis i mit arbejde med andre.

jeg har taget uddannelse til Psykoterapeut i 2005, samt læst til pædagog i 1989. Jeg har omkring 20 års erhvervserfaringer i arbejdet som pædagog. Hvor jeg primært har arbejdet med anbragte børn og unge.

I 2008 havde jeg en periode ud over mit faste lønarbejde, også ansættelse som timelønnet Psykoterapeut på et socialt værested.

Endvidere har jeg været ansat 4 år som Arbejdsmarkedskonsulent ved Aalborg kommune, hvor mine primære opgaver her var at vejlede og aktivere ledige borgere.  Afslutningsvis har jeg også været ansat et par som fast afløser inden for hjemmeplejen .

Ud over mit selvstændige arbejde som clairvoyant, er jeg i dag ansat 5 timer om ugen i en institution som støttepædagog.

Sidst men ikke mindst, har jeg i mange år har jeg arbejdet personligt med mig selv, og har i den forbindelse deltaget i egen terapi og forskellige udviklingsforløb og supervison.

Fremadrettet vil jeg fortsat videreudvikle mig på forskellig vis. Deltage i relevante kurser, uddannelser, samt i supervision for på den måde at dygtiggøre mig, således jeg kan vedligeholde og styrke mig selv, min faglighed og ikke mindst mine psykiske evner.

På baggrund af ovenstående, har jeg mange forskellige erfaringer at give videre af – åndeligt og spirituelt – personligt som fagligt.

Vil du vide mere omkring mig, er du altid velkommen til at kontakte mig, eller til at besøge min hjemmeside www.evamadsen.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig
Kærlige hilsner Eva


Udtalelser:
godt nytår og tak for sidst
jeg har været hos eva og blev overrasket over hvor mange ting hun fortalte om mig og kæresten som passede,, men især over det hun havde skrevet om mig inden jeg kom, hårfarve,udseende, osv. hold da op hun fik ret.troede næsten hun kunne se ind i mig, tankelæse, og blev lidt nervøs men der var også nogle ting som ikke rigtigt passede eller kunne komme til det på mig, men pyt skidt, det er småting.vil bestemt anbefale hende( og har også gjort det )for hun er dygtigt, utrolig varm og sød, man føler sig velkommen.
jeg vil helt sikkert komme igen. dejligt man får en cd med som man kan hører og igen, og jo mere man hører den jo mere overrasket bliver og hører hvor meget det passer på en selv. jeg tror også på den åndelige verden, når det * * * (kroppen dør) så lever sjælen videre

Billeder:

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu